Προορισμοί ενοικιάσεων αυτοκινήτων

Με ιδανική γεωγραφική θέση η Θεσσαλονίκη μπορεί να γίνει η βάση για να ανακαλύψετε τις μοναδικές ομορφιές της Ελλάδας.

Επιλέξτε ένα ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο από τη μεγάλη ποικιλία που σας προσφέρει η Salonica Rent a Car και ταξιδέψτε οικονομικά και με ασφάλεια.

chalkidiki beaches greece

Παραλίες Χαλκιδικής για διακοπές

Η Χαλκιδική αφήνει στους επισκέπτες της μια ιδιαίτερη, ξεχωριστή γεύση, γεμάτη από ανεξίτηλες αναμνήσεις αλλά και μια έντονη επιθυμία να την επισκεφθούν ξανά.

Σαν την Τρίαινα του Ποσειδώνα μέσα στο Αιγαίο, η χερσόνησος της Χαλκιδικής θα σας μαγέψει με τις κατάφυτες δασικές εκτάσεις που φτάνουν μέχρι τον αιγιαλό, το χρυσαφένιο ήλιο που αστράφτει στα τιρκουάζ νερά, το παραδοσιακό της χρώμα αλλά και την πλούσια γαστρονομική και πολιτιστική της παράδοση. Ατελείωτες δαντελωτές ακτές, μοναδικοί αρχαιολογικοί χώροι, παγκόσμιας φήμης μνημεία της Χριστιανοσύνης και πολλοί ανεξερεύνητοι θησαυροί συνθέτουν την πολύπλευρη ταυτότητά της.

Γραφικά ταβερνάκια και εστιατόρια συμπληρώνουν ιδανικά το σκηνικό, προσφέροντας μοναδικές γεύσεις από ελληνική κουζίνα, ενώ στη συνέχεια τη σκυτάλη παίρνουν τα φημισμένα νυχτερινά μαγαζιά και club για διασκέδαση μέχρι το πρωί.

Κάθε χρόνο η Χαλκιδική βραβεύεται με τις περισσότερες γαλάζιες σημαίες από κάθε άλλη περιοχή της χώρας – περίπου 90 παραλίες της λαμβάνουν τη διάκριση. Μεγάλες ή μικρές σε έκταση, συχνά με πεύκα στο φόντο, με χρυσαφένια άμμο και τιρκουάζ νερά. Σε όποιο πόδι της ωραίας Χαλκιδικής και αν εκδράμετε, είναι βέβαιο ότι θα ευχαριστηθείτε το κολύμπι, αλλά και τις ανέσεις που οι περισσότερες παραλίες προσφέρουν.

Η εταιρία μας Salonica Rent a Car , με δυο γραφεία, ένα στο κέντρο της πόλης, εντός της αίθουσας εκδόσεων εισιτηρίων του Νέου Σιδηροδρομικού Σταθμού Θεσσαλονίκης και ένα στην περιοχή του αεροδρομίου ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (SKG) σας παρέχει υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων με παραλαβή /παράδοση στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης (SKG) και σε οποιαδήποτε ξενοδοχείο εντός της πόλης χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.

Μπορείτε να εξασφαλίσετε την ενοικίαση αυτοκίνητου κατά την παραμονή σας στην Θεσσαλονίκη εύκολα και στις πιο οικονομικές τιμές. Επωφεληθείτε της χρόνιας εμπειρίας μας στον χώρο και ενοικιάστε αυτοκίνητο από την Salonica Rent a Car και μετακινηθείτε οικονομικά και με ασφάλεια.

χαλκιδικη beach bars