Οδική ασφάλεια

Εδώ και 35 χρόνια κύριο μας μέλημα είναι η δική σας ασφάλεια. Σαν πελάτης της "SALONICA" RENT A CAR θα θέλαμε να γνωρίζετε ότι το τελευταίο πράγμα που θα πρέπει να ανησυχείτε είναι η ασφάλεια που προσφέρουν τα αυτοκίνητα του στόλου μας.

Όπως απαιτείται από μία εταιρεία που προωθεί υπηρεσίες ποιότητας, όλα τα αυτοκίνητα που διαθέτουμε προς ενοικίαση συντηρούνται σωστά και συστηματικά, έτσι ώστε οι πελάτες μας να απολαμβάνουν το καλύτερο και ασφαλέστερο ποιοτικό προϊόν. Χρησιμοποιούμε μόνο γνήσια ανταλλακτικά και τα καλύτερα λιπαντικά για να αποφύγουμε τις μηχανικές φθορές.

Για την δική σας ασφάλεια τα αυτοκίνητα είναι εξοπλισμένα με αερόσακους, ABS, immobilizer,κ.α. και έχουν πολύ μικρό μέσο όρο ηλικίας.

Παρ’ όλο ότι ο μέσος όρος χρήσης των αυτοκινήτων μας είναι μικρός, πριν από κάθε ενοικίαση τα οχήματα υποβάλλονται σε εξονυχιστικό έλενχο από έμπειρους μηχανικούς προκειμένου να εξασφαλιστεί μια άνετη και ασφαλής οδήγηση.

Στην ατυχή όμως περίπτωση που κάποιο από τα αυτοκίνητά του στόλου ακινητοποιηθεί για οποιοδήποτε λόγο, η "SALONICA" RENT A CAR προσφέρει 24ωρη οδική βοήθεια από την Iντερσαλονικα (τηλ. 11555).