Προορισμοί ενοικιάσεων αυτοκινήτων

Η Θεσσαλονίκη αποτελεί μία από τις ομορφότερες πόλεις της Βορείου Ελλάδος καθώς βρίσκεται δίπλα στη θάλασσα και υπάρχουν πολλά ενδιαφέροντα σημεία στο εσωτερικό της και στις γύρω περιοχές για εξερεύνηση.

H ενοικίαση αυτοκινήτου από την Salonica Rent a Car κρίνεται απαραίτητη καθώς η Θεσσαλονίκη είναι ένα εξαιρετικό μέρος που μπορείς να επισκεφτείς καθόλη την διάρκεια του χρόνου και να απολαύσεις τα αξιοθέατα, τη νυχτερινή ζωή και διασκέδαση καθώς επίσης και τα μοναδικά εστιατόρια με τη μεγάλη ποικιλία γεύσεων.

thessaloniki city

Η νύφη του Θερμαϊκού

Η επιλογή της ενοικίασης αυτοκινήτων από την Salonica Rent a Car θα σας δώσει την δυνατότητα να τριγυρίσετε με ευκολία μέσα στην πόλη ,να ανακαλύψετε τις παραλίες αλλά και τα πανέμορφα θέρετρα λίγο έξω από αυτήν.

Η εταιρία μας Salonica Rent a Car , με δυο γραφεία, ένα στο κέντρο της πόλης, εντός της αίθουσας εκδόσεων εισιτηρίων του Νέου Σιδηροδρομικού Σταθμού Θεσσαλονίκης και ένα στην περιοχή του αεροδρομίου ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (SKG) σας παρέχει υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων με παραλαβή /παράδοση στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης (SKG) και σε οποιαδήποτε ξενοδοχείο εντός της πόλης χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.

Γνωρίστε το πλήθος των πολιτισμών που συνυπήρξαν για αιώνες στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Περιηγηθείτε στο Γαλεριανό Συγκρότημα, επισκεφθείτε το Εβραϊκό Μουσείο, σ’ ένα κομψό διατηρητέο κτήριο του 1904 και το σπίτι–μουσείο του Κεμάλ Ατατούρκ. Στην παραλία, σε μια μοναδική βόλτα με εμβληματικά κτήρια, θα βρείτε τις Αποθήκες του λιμανιού που στεγάζουν το Μουσείο Φωτογραφίας, το Μουσείο Κινηματογράφου και το Κέντρο Σύγχρονης Τέχνης. Ο Λευκός Πύργος, το εμβληματικό μνημείο της Θεσσαλονίκης, που υψώνεται στην παραλία, φιλοξενεί στο εσωτερικό του έκθεση για την ιστορία της πόλης σε multimedia περιβάλλον.

Μπορείτε να θαυμάσετε τα κάστρα και θρησκευτικά μνημεία, τον Πύργο Τριγωνίου με την απίθανη θέα και το υποβλητικό Επταπύργιο (Γεντί Κουλέ), τα οθωμανικά μνημεία, τη Μονή Βλατάδων και βυζαντινές εκκλησίες.

Λευκός Πύργος, Άνω Πόλη, Αριστοτέλους, shopping στην Τσιμισκή, bar hopping στη Βαλαωρίτου, Φεστιβάλ Κινηματογράφου στις αποθήκες του λιμανιού, διασκέδαση στα Λαδάδικα και στα ζωντανά της στέκια, βόλτα στις στοές και τις αγορές με τα μπαχάρια, επίσκεψη σε μουσεία και βυζαντινά μνημεία, φαγητό μέχρι τελικής πτώσης με γεύσεις πολίτικες και μεσογειακές, η Θεσσαλονίκη θα σας μαγέψει.

Σε κάθε βήμα και ένας μικρός «θησαυρός» , καφέ μπαρ με ιστορία, cosy μπαράκια για λίγους και καλούς, ανοιχτά μπαρ με εντυπωσιακό ντιζάιν και θέα στη θάλασσα, κλαμπ και συναυλιακοί χώροι σε παλιά εργοστάσια που φιλοξενούν rock live, αλλά και καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο.

Τη νύχτα, η αύρα του Θερμαϊκού σκορπίζει εμπειρίες, καθεμία καλύτερη από την προηγούμενη. Η νυχτερινή ζωή είναι από τα «δυνατά» σημεία της πόλης.

Στην πόλη αυτή της Βόρειας Ελλάδας η διασκέδαση είναι παράδοση, όπως και η ζεστή σούπα που σας περιμένει το ξημέρωμα.

Κάθε χρόνο επίσης αμέτρητος κόσμος και αυτοκίνητα κατακλύζουν την πόλη καθώς στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης πραγματοποιείται το φεστιβάλ κινηματογράφου της πόλης καθώς και το φεστιβάλ της ελληνικής μουσικής.

Επωφεληθείτε της χρόνιας εμπειρίας μας στον χώρο και ενοικιάστε αυτοκίνητο από την Salonica Rent a Car και μετακινηθείτε οικονομικά και με ασφάλεια.

thessaloniki alexander the great