Προορισμοί ενοικιάσεων αυτοκινήτων

Με ιδανική γεωγραφική θέση η Θεσσαλονίκη μπορεί να γίνει η βάση για να ανακαλύψετε τις μοναδικές ομορφιές της Ελλάδας.

Επιλέξτε ένα ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο από τη μεγάλη ποικιλία που σας προσφέρει η Salonica Rent a Car και ταξιδέψτε οικονομικά και με ασφάλεια.

vergina pella

Η αρχαία πόλη!

Μόλις μία ώρα από τη Θεσσαλονίκη, ένα αρχαιολογικό θαύμα προστατευμένο από την UNESCO, σε προσκαλεί να ταξιδέψεις στην πρωτεύουσα της αρχαίας Μακεδονίας και να εξερευνήσεις τον ταφικό θάλαμο του Φιλίππου Β’, πατέρα του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Σήμερα, η Βεργίνα μας δίνει μια σαφή εικόνα για την αρχαία πρωτεύουσα της Μακεδονίας. Δεν πρόκειται απλά για ένα αρχαιολογικό θαύμα, αλλά για έναν από τους μεγαλύτερους χώρους ταφής στον κόσμο – μαζί με τις Μυκήνες, την Τροία και την Κοιλάδα των Βασιλέων στην Αίγυπτο – επειδή, όπως κι αυτοί, οι σημαντικότεροι τάφοι (συμπεριλαμβανομένου του Φιλίππου Β’) ανακαλύφθηκαν ασύλητοι και άθικτοι.

Οι βασιλικοί τάφοι, οι οποίοι ανακαλύφθηκαν μόλις το 1970 και πλέον αποτελούν μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO, βρίσκονται στο εσωτερικό ενός καλυμμένου με γρασίδι λόφου, μιμούμενοι τον αυθεντικό ταφικό τύμβο.

Ξεκινήστε το πολιτιστικό σας ταξίδι μ’ένα αυτοκίνητο από την Salonica Rent a Car στην πιο ιερή πόλη της αρχαίας Μακεδονίας: το Δίον, που απέκτησε μεγάλη σημασία και δύναμη τα χρόνια της άνθισης του μακεδονικού βασιλείου (4ο αιώνα π.Χ.). Εδώ πανηγύρισε τις μεγάλες νίκες του ο βασιλιάς Φίλιππος και εδώ πρόσφερε ο γιος του, Αλέξανδρος, θυσίες στους θεούς πριν από τις εκστρατείες του.

Η εταιρία μας Salonica Rent a Car , με δυο γραφεία, ένα στο κέντρο της πόλης, εντός της αίθουσας εκδόσεων εισιτηρίων του Νέου Σιδηροδρομικού Σταθμού Θεσσαλονίκης και ένα στην περιοχή του αεροδρομίου ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (SKG) σας παρέχει υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων με παραλαβή /παράδοση στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης (SKG) και σε οποιαδήποτε ξενοδοχείο εντός της πόλης χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.

Μπορείτε να εξασφαλίσετε την ενοικίαση αυτοκίνητου κατά την παραμονή σας στην Θεσσαλονίκη εύκολα και στις πιο οικονομικές τιμές.

Επωφεληθείτε της χρόνιας εμπειρίας μας στον χώρο και ενοικιάστε αυτοκίνητο από την Salonica Rent a Car και μετακινηθείτε οικονομικά και με ασφάλεια.

Βεργίνα Πέλλα